Handguns??

Discuss Weapons Modding Here

Moderators: Q-dad~TAG, EXP STAFF, Moderator

Handguns??

Postby J.J » 07-31-2007 07:20 AM

i tryd to place guns as objects in game.

and the handguns from UA content is up in the air
when i place my handgun in its on the ground is there any boxes i need on my gun to get it up in the air?

just trying out this since i cant find the right hight on them and if i use the same settings as on the ua content guns it might work..

_01 center
UPG01 mflash
UPG01 Mbullet

btw i tryd the templates from loa but cant get them in superoed
thx in advance
3d models
Terrains
Skinning
Maps
for Joint operations ADVANCED WARFARE

http://www.advanced-warfare.net
J.J
Senior Member
 
Posts: 140
Joined: 04-12-2007 11:42 AM

Postby loa » 07-31-2007 06:38 PM

how many subobjects are your gun and what names does the gun have on it
User avatar
loa
Administrator
 
Posts: 1133
Joined: 03-06-2004 01:54 PM

1

Postby J.J » 08-01-2007 05:21 AM

1 subobject. i have attacth it to one piece

01flr

tryd to upload a pic but it doesnt show
3d models
Terrains
Skinning
Maps
for Joint operations ADVANCED WARFARE

http://www.advanced-warfare.net
J.J
Senior Member
 
Posts: 140
Joined: 04-12-2007 11:42 AM

Postby loa » 08-01-2007 06:30 AM

well thats a issue, the names needed to be used on the gun stock are usualy "38"

so reopen a fresh sample click on the gun in that sample and give your gun the same name then delete the old gun put yours in its place and export
User avatar
loa
Administrator
 
Posts: 1133
Joined: 03-06-2004 01:54 PM

hmm

Postby J.J » 08-01-2007 09:47 AM

in oed i get
SubObject 1-37: WARNING! No MAX object exists

SubObject 38: 1 MAX objects

probarly i missunderstood u m8:)
3d models
Terrains
Skinning
Maps
for Joint operations ADVANCED WARFARE

http://www.advanced-warfare.net
J.J
Senior Member
 
Posts: 140
Joined: 04-12-2007 11:42 AM


Return to Weapons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron